Kausi 5

Siirry alas

Kausi 5

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Pe Heinä 05 2013, 06:51

Keskustelua kaudesta nro. 5. Tämä kausi osoittautui ihmeen hyväksi, vaikka sarja alkoi mennä jo LIIAN juonelliseksi, eli metsästystä näkyy todella vähän. Sellaiset pienet perus juonet on aina hyvät, mutta näissä uusimissa kausissa tuntuu olevan liikaa juonta, joka takia ei metsästystä paljoa näy. Silti tämä on todella hyvä kausi. Juonena tässä taisi toimia yksinkertaisesti, "estä maailmanloppu".

Tässä kaudessa Castielistä tuli paljon läheisempi poikien kanssa, mikä oli hyvä asia. Tässä viidennessä kaudessa oli myös pari muuta hyvää enkeliä. Esimerkiksi Gabriel saatiin nyt mukaan kuvioihin! Gaben ja Casin lisäksi Lucifer on yksi suosikki enkeleitäni.
Demoneita näkyi myös tämän viidennen kauden aikana, mutta huomattavasti vähemmän, kuin edellisissä kausissa. Meg oli kyllä kiva lisä tähän tarinaan jälleen. Mutta enemmän tykkäsin kyllä Crowleystä. Aivan mahtava demoni saatu sarjaan mukaan! Tykkään kovasti Crowleyn huuto tyylistä. Se teki suuren vaikutuksen.
Megistä en tykkää niin paljon kuin Crowleystä, koska 1.) Meg ei osa huutaa samalla tavalla 2.) Meg tapatti Jon ja Ellenin. Oli kyllä tippa linssissä, kun katsoin tuota Ellenin ja Jon kuolemaa. Sinne meni taas pari hyvää hahmoa...

Tällä kaudella on suosikki jaksoni koko Supernaturalista. Changing Channels on aivan mahtava jakso! Veikkaampa, etten parempaa jaksoa tule Supernaturalista löytämään. Muita hyviä jaksoja tällä kaudella on mm. The Curious Case of Dean Winchester, The Real Ghostbusters, Sam, Interrupted, My Bloody Valentine, Dark Side of the Moon ja Hammer of the Gods. Semmoisia inhokki jaksoja ei taida tältä kaudelta juuri löytyä.

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa