Kausi 3

Siirry alas

Kausi 3

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Pe Heinä 05 2013, 05:48

Keskustelua sarjan lyhimmästä kaudesta, kolmannesta kaudesta. Harmillista kyllä, tämä kausi jätettiin todella lyhyeksi käsikirjoittajien lakon takia. Olisi ollut kiva nähdä tätä kautta enemmän. Tämä oli mielestäni todella kiva kausi, ainakin tässä oli todella paljon hyviä jaksoja! Mutta täytyy kyllä sanoa, että oli tässä kaudessa muutama sellainenkin jakso joista en niinkään paljon välitä. Rubyn ja Belan tuleminen sarjaan oli kiva veto. Vaikka molemmat näistä naisista taitavat olla aika monen fanin vihan kohde. Minusta on kiva, että yhdelle kaudelle tuli juonitteleva varas, eli Bela. Ruby oli tämän kolmoskauden ajan ihan kiva hahmo, mutta siitä lisää sitten Kausi 4 aiheessa.

Tämän kauden ensimmäinen jakso, ei ollut kovinkaan mielenkiintoinen. Varsinkin jos sitä vertaa kahden edellisen kauden ekoihin jaksoihin. Tässäkin kaudessa oli aivan selvä juoni: Pitää keksiä keinoja pelastaa Dean helvetiltä.
Bobby tuntui tulevan tällä kaudella paljon enemmän esille, kuin kahdessa edellisessä kaudessa. Ensimmäisessä kaudessa Bobbya näkee muutaman kerran ja toisessa kaudessa sitä näkee jo aika paljon. Tässä kolmannessa kaudessa sitä kuitenkin näkyy jo paljon, mikä on mielestäni kiva asia. Bobby on yksi parhaimmista hahmoista (toki tulee vasta parin muun hahmon jälkeen suosikkilistalleni). Pojat ehkä vasta tutustuivat Bobbyyn viime kaudella. Nyt kolmannella kaudella pojat kysyvät Bobbylta paljon apua ja heistä on tullut Bobbylle kuin omia poikia. Ehkä yksi syy siihen, miksei pojat olleet vielä niin läheisiä Bobbyn kanssa viime kaudella oli Roadhouse. Sen (ja Ashin) tuhouduttua pojat saivat apua enää Bobbylta.

Tämän kauden parhaita jaksoja oli mm. The Kids Are Alright, Bad Day at Black Rock, Bedtime Stories, Red Sky at Morning, A Very Supernatural Christmas, Mystery Spot (toiseksi parhain jakso minkä Supernaturalista tiedän) ja Jus In Bello. Tässä kaudessa oli myös niitä jaksoja, joista en niinkään pitänyt. Ne jaksot ovat Fresh Blood, Long Distance Call ja Time Is on My Side. Ovathan nekin ihan OK jaksoja, mutta eivät sitä tyyppiä mitä minä katsoisin innolla.

Täytyy muuten vielä erikseen mainita tuosta Ghostfacers jaksosta. Suoraan sanottuna olin järkyttynyt kun näin sen jakson. Kuinka kahdesta tunarista ekalta kaudelta tulikin tuommoinen joukko. Tämä jakso aiheuttaa nykyään naurun puuskia, vaikka aluksi olinkin todella järkyttynyt. Ed ja Harry... He ovat kunnon tunaritiimi.

Tällä kaudella oli kyllä surullinen loppu, mutta onneksi tälle sarjalle tuli vielä sen jälkeen jatkoa, vaikka monet ovatkin sitä mieltä, että sarjan olisi ollut hyvä loppua tähän.

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa