John Winchester

Siirry alas

John Winchester

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Ti Syys 24 2013, 05:18

Mielipiteitä ja keskustelua nyt John Winchesteristä. John Winchesterin perheestä ei ole paljon tietoa.
Spoiler:
Hänen isänsä nimi on Henry Winchester (ja minä en valitettavasti muista kuinka hän liittyi metsästäjiin, tai kuinka hän tiesi yliluonnollisista olennoista. En saa sitä nimeä päähäni...),
ja hänellä on kaksi poikaa, sarjan päähenkilöt Dean ja Sam Winchester.

John Winchester on tykätty ja vihattu hahmo (mutta eiköhän näin ole kaikissa hahmoissa). John koulutti poikansa metsästäjiksi ja lopulta Sam alkoikin kapinoimaan häntä vastaan. Vaikka Sam muuttikin pois, tarkkaili John aina välillä Samin touhuja. Dean pysyi aina isänsä rinnalla, mutta hänkin on sarjan edetessä haukkunut isäänsä mm. huonoksi isäksi, joka kasvatti lapsistaan metsästäjiä. John Winchester ei ollut kovin suosittu Mary Winchesterin (/Campbellin) vanhempien silmissä (tai ainakaan Maryn isän silmissä). Samuel Cambpell ei pitänyt Johnista ollenkaan.

John Winchester ei ollut koko ikäänsä metsästäjä. Hänestä tuli metsästäjä vasta Maryn kuoltua, kun hän halusi tietää mikä tappoi Maryn ja John aikoi tuhota sen. Vaikka hän aikoikin tuhota demonin, joka oli tappanut Maryn, kävi siinä loppujen lopuksi toisinpäin. Keltasilmäinen demoni, eli Azazel teki John Winchesterin kanssa sopimuksen. John pelastaisi Deanin kuolemalta, jos hän antaisi Azazelille Coltin ja Azazel saisi myös tappaa Johnin.

Minä itse tykkään Johnista hahmona, vaikkei se ihan suosikkejani ole. Hän oli aika tärkeä hahmo 1. kaudella, vaikkei juurikaan esiintynyt siinä paljoa. 2. kauden ensimmäisen jakson loppu oli
Spoiler:
tosi surullinen ja se saa vieläkin minut kyynelehtimään, vaikka onkin parempi niin, että John kuoli, eikä Dean (olikohan tämä vähän karusti sanottu?). Joskus sitä vielä kaipaa Johnia takaisin sarjaan.

Mitäs muut ovat mieltä Johnista?

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa