Suosikkijaksot

Siirry alas

Suosikkijaksot

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Pe Heinä 26 2013, 00:51

Onko teillä joitain erityisiä suosikkijaksoja tästä sarjasta? Mikä siitä jaksosta tekee niin hyvän, että se kärkeytyy yhdeksi suosikeistasi?
Itselläni on muutamia suosikkijaksoja, joita olenkin katsonut kaikista eniten. Spoilereista sen verran että, jos laittaa jakson nimen perään kauden, missä kaudessa se jakso nyt onkaan (esim. Pilot, 1. kausi). Näin ihmiset voivat välttää lukemasta niiden kausien jaksoja, joita ei ole katsonut. Jos et käytä tuota tekniikkaa, muista laittaa spoilerit! Smile

Itselläni on ihan vain muutama sellainen tosi suosikkijakso! Tosi paljon löytyy hyviä jaksoja (esim. 1. kaudella oikeastaan kaikki jaksot ovat mahtavia, mutta mikään niistä ei ole tullut ihan suosikiksi), mutta suosikkeja ihan vain muutama.  

Bad Day at Black Rock (3. kausi)

Aivan mahtava jakso! Mielenkiintoista, kuinka yhdestä jäniksenkäpälästä voikin olla niin paljon onnea ja samalla harmia. Tämä jakso naurattaa aina. Se kun Samilla käy ensin todella hyvä tuuri, mutta kun Bela sotkeutuu asiaan tapahtuu Samille vaikka mitä. Onneksi Dean fiksuna esittää Belalle refleksitestiä ja lopulta tulee taas "happy ending". Tämä jakso saa oikeasti mahani rullalle, kun saa nauraa niin paljon. Tässä jaksossa on kaksi asiaa, joista ihmiset jaksavat puhua paljon (ja hauskojahan ne ovatkin). 1.) Samin koiranpentuilme, kun hän tiputtaa kenkänsä kaivoon 2.) Deanin tokaisu: "I'm Batman". Tykkään molemmista kohtauksista valtavasti ja varsinkin tuo "Batman"-kohtaus saa minut nauramaan.

Mystery Spot (3. kausi)

Tämä jakso oli suosikkini niin kauan, kunnes siirryin 5. kaudelle. Aivan mahtava jakso! Vaikka olihan se toki hirveää nähdä, kun Dean kuoli miljoonat kerrat. Tämä jakso oli silti todella hauska. Sam joutui kokemaan saman päivän yli sata kertaa ja en yhtään ihmettele, jos Samin inhokki laulu on Asian Heat Of The Moment. Sam osasi päivän ulkoa ja sen avulla sitten osasikin päästää itsensä sieltä pois. Hauskin kohtaus tässä jaksossa on ehkä se, kun Winchesterit puhuvat yhtäaikaa ja Sam osaa "vuorosanat" ulkoa.

Changing Channels (5. kausi)

Kaikista jaksoista mitä olen Supernaturalista nähnyt niin tämä on kyllä se paras jakso kaikista! Aivan mahtava jakso! Kiitos jälleen kerran meidän ihanan Gabrielin saatiin Mystery Spotin lisäksi toinen mahtava jakso. Tässä sai mahansa kippuralle, kun veljekset joutuivat esiintymään eri ohjelmissa ja peräti mainoksessa (Sam raukka :'D). Paras kohtaus tässä oli se "Pähkinänsärkijä"-ohjelma. Olin todella innoissani, kun Dean puhui Japania ja aivan summalla sanoi mitä sylki suuhun toi :--D Aivan mahtava jakso. Tämän jakson alkutunnarikin oli aivan huippu ja sai minut nauramaan. Kuvasinkin sen joskus kännykälle ja laitoi näytönsäästäjäksi.

The French Mistake (6. kausi)

Tämä jakso pelastaa siis koko 6. kauden mielestäni. Tämä on kanssa yksi aivan mahtava jakso. Todella jännä nähdä, kuinka veljekset joutuvat ns. oikeaan maailmaan. Sitten heidän pitää yrittää näytellä ja sain todella makeat naurut, kun he todellakin yrittivät sitä yhtä kohtausta näytellä. Se kohta huvitti varsinkin, kun Dean vetää ihme ilmeitä ja äänenvoimakkuuksia ja sitten tokaisee jossain vaiheessa, että: "Niin hän sanoisi" xD Oli myös kiva nähdä, että millaisissa oloissa nämä herrat elelisivät ja sitten "Jensen" päättääkin mennä hetkeksi asustelemaan "Jaredin" luo. Sitten kaikki on ihan ihmeissään miten ne tulee niin hyvin toimeen.
Makeat naurut sain myös, kun Jaredin ja Genevieven pihalla oli alpakka, ja Dean toteaa, että niiden pihalla on kameli :'D

Täytyy sanoa, että kyllä jokaisessa kaudessa on joku timanttinsa, mutta nämä nyt vain kuuluvat suosikkilistaani.

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suosikkijaksot

Viesti kirjoittaja Gottalovespn lähetetty Su Loka 06 2013, 06:34

Itselläni on juuri nuo samat + hunteri heroici Smile
Ne vaan on sellaisia jaksoja joita ei pysty katsomaan hymyilemättä Very Happy
Gottalovespn
Gottalovespn
Aloittelija

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 06.10.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suosikkijaksot

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Su Loka 06 2013, 06:37

Gottalovespn kirjoitti:Ne vaan on sellaisia jaksoja joita ei pysty katsomaan hymyilemättä Very Happy
Totta! On ihan hyvä, että välillä kaiken kauheuden ja jännittyksen keskellä on myös vähän huumoria ja hauskuutta. Ei pelkkää murhenäytelmää, vaikka onhan noissa jokaisessa jaksossa tottakai se oma "murheensa", mutta suurimmalta osalta ne ovat hauskoja jaksoja, jotka saa suupielet korviin saakka Very Happy

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Suosikkijaksot

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa