Kausi 2

Siirry alas

Kausi 2

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Pe Heinä 05 2013, 03:44

Keskustelua sarjan toisesta kaudesta. Toinen kausi oli myös todella hyvä ja tykkäsin kun Roadhouse otettiin siihen mukaan. Roadhousen "asukkaat" (Ellen, Joanna ja Ash) ovat kaikki todella hyviä hahmoja. Vaikka jos totta puhun niin Jo kyllä on vähän sitä "Winchesterien pikkusisko" - tyyppiä, mutta ei se paljoa häiritse. Jo oli siis myös kiva lisä tähän sarjaan.

Ensimmäinen jakso oli mielenkiintoinen. Dean liikuskeli puolikuolleena sairaalassa, etsien keinoa kommunikoida Samin ja Johnin kanssa. Loppu oli odotettavissa, mutta surullinen loppu sille jaksolle silti. John jäi niin pieneksi hahmoksi, vaikka sillä onkin suuri vaikutus Supernaturalissa.
Täytyy sanoa, että kyllä pelkäsin yhtä jaksoa heti, kun vain kuulin sen jakson nimen. Everybody Loves a Clown ei ole muuten pelottava jakso, mutta pelkään sitä Klovnia! Oikeasti, aina kun se Klovnin naama ilmestyy ruutuun tekee mieli vetää tyyny eteen.

Tämän kauden lopussa oli kylläkin tosi harmi, kun Roadhouse olikin tuhoutunut, mutta vielä harmillisempaa oli, kun Ash löytyi sieltä kuolleena. Ash oli todella hyvä hahmo, vaikka olikin vähän outo. Hänestä oli kuitenkin paljon apua Winchesterien kanssa. Onneksi sentään Ellen ja Jo säästyivät siltä räjähdykseltä.

Toisessa kaudessakin oli vielä aika selvä juoni ja parasta siinä oli, että metsästystäkin oli vielä paljon! Tässäkin oli vielä ihan selvä juoni. Pelasta Sam pahuudelta, etsi Azazel ja Coltilla kuula sen kalloon. Tässä oli myös paljon hyviä jaksoja, aivan kuten edellisessä kaudessa. Suosikki jaksoiksi nousi In My Time of Dying, Simon Said, Croatoan, Playthings (joka samalla myös todella karmiva), Nightshifter, Tall Tales ja Roadkill. Myös muut olivat hyviä jaksoja. Ehkä ainoa jakso, josta en pitänyt on Bloodlust. Inhoan Gordon Walkeria!

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa