Robert 'Bobby' Singer

Siirry alas

Robert 'Bobby' Singer

Viesti kirjoittaja DeanYuki lähetetty Ke Heinä 17 2013, 03:54

Keskustelun aiheenamme toimii nyt Robert Singer, eli Bobby Singer.
Bobbya ei nähty juuri ensimäisellä kaudella, paitsi aivan lopussa. Siitä huolimatta, hänestä tuli yksi sarjan tärkeimmistä hahmoista, ja hän toimi tavallaan poikien isänä. Bobby tunnetaan myös "kyläjuoppona", mutta todellisuudessa hän on metsästäjien yksi tärkeimmistä ystävistä/tutuista. Hän auttaa monia monia metsästäjiä parhaansa mukaan.

Bobby Singer on todella hyvä hahmo mielestäni! Rakastan aina, kun Bobby toteaa pojille (yleensä Deanille) tämän "Idjit", sanan. Yksi parhaimmista "Bobby hetkistä" oli se Bobbyn ja Crowleyn
Spoiler:
suudelma sotku. Repesin totaallisesti, kun Sam kysyy, suutelivatko Bobby ja Crowley ja Bobby huutaa ärtyneesti "No!" Sen jälkeen Crowley rykäisee ja näyttää tämän suutelu kuvan. Aivan ihana kohtaus, joka saa minut aina nauramaan xD

Bobbylla on todella kiva luonne. Joskus todella ärtyisä, mutta pääasiassa hän on lempeä, varsinkin Samille ja Deanille. Bobby yrittää aina suojella heitä parhaansa mukaan. Bobby on myös ystävällinen, kun auttaa myös muita metsästäjiä. Ei metsästäjien mielestä Bobby on siis kyläjuoppo, josta ei taida olla mitään iloa (Jody Mills on poikkeus). Ilman Bobbya veljekset tuskin olisivat enää hengissä, ellei joku olisi tuonut heitä takaisin maan päälle.

Tässä 7. kauden kun olen katsonut, niin ihan tässä melkein itkuun purskahti. Why Bobby, why?
Spoiler:
Kyllä oikeasti itkettää. Miksi Bobbyn piti mennä kuolemaan? Ei oikeasti voi olla totta ;___; So sad. Mutta onneksi Bobby palaakin takaisin sarjaan! Siitä lisää sitten näyttelijä - osastolla.

_________________


Kiitos Avatarista ja AK:sta Kamome!
DeanYuki
DeanYuki
Winchester

Viestien lukumäärä : 144
Join date : 03.07.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Joensuu

http://supernaturalhunters.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa